Skip to content

Terugblik Zomerzwaai-evenement

Het Zomerzwaai-evenement van 14 september 2023 was een avond vol warme emoties, inspiratie en oprechte waardering voor onze uittredende voorzitter, Gerrit Rauws. Dit unieke evenement vond plaats in het betoverende BELvue Museum in Brussel en bood ons de gelegenheid om twee bijzondere momenten te vieren: het afscheid van een visionaire leider en het welkom heten van een nieuwe fase onder het voorzitterschap van Kristof Vanden Berghe.

 

De avond startte met een feestelijke ontvangst. Daarna zetten we Gerrit Rauws letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes via warme toespraken en een schilderij van Zonnelied vzw.

Tijdens het evenement was er ruimschoots de gelegenheid om te netwerken en contacten te leggen. Het was een genoegen om collega-professionals uit de sector te ontmoeten en te praten over gedeelde doelen en visies. Daarnaast werden we door gekostumeerde gidsen meegenomen in de kleine en grote verhalen van het museum.

Het Zomerzwaai-evenement van 2023 was in de eerste plaats een eerbetoon aan Gerrit Rauws, en het was een succes dankzij de aanwezigheid en betrokkenheid van onze gewaardeerde gasten. Namens VIVEL willen we nogmaals onze diepe dankbaarheid uitspreken aan iedereen die deze avond zo bijzonder heeft gemaakt.

Als allereerste voorzitter stond Gerrit aan de wieg van onze organisatie. We zullen voortbouwen op zijn verwezenlijkingen en blijven werken aan de groei en bloei van onze organisatie. We kijken met trots op wat gerealiseerd is en vol enthousiasme naar wat voor ons ligt.

Tot slot wensen we Kristof Vanden Berghe alle succes toe!

Contact

Vragen over een bepaald topic? Vul onderstaand formulier in en contaceer ons. 

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Gerelateerde artikelen