Skip to content

Workshop – toetsingskader voor digitale toepassingen

Workshop: toetsingskader voor digitale toepassingen op 11 juni ’24

Professionals in welzijn en gezondheid gaan steeds vaker aan de slag met digitale toepassingen. Maar welke toepassingen zijn te vertrouwen? Zijn ze veilig? En helpen ze de burger? Met steun van het Fonds Dr. Daniël De Coninck, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, werkt VIVEL een toetsingskader uit dat de zorgaanbieder handvaten moet geven in de omgang met digitale toepassingen.

 

Met dit kader willen we zorg- en welzijnsaanbieders handvaten geven in de omgang met digitale toepassingen. Ook jouw expertise is belangrijk! Draag bij aan de ontwikkeling van betrouwbare zorgtechnologie en sluit je aan bij onze workshop.

Locatie: deze opleiding zal plaatsvinden in  het gloednieuwe Marie-Elisabeth Belpairegebouw (lokaal 03.N.03), vlakbij het Noordstation, Simon Bolivarlaan 17, 1000 Brussel.

Jij kan meewerken aan de ontwikkeling van deze handvaten! Dit in lijn met de 8 Caring Technology Principles, de Quintuple Aim en het concept van het Belgian Integrated Health Record (BIHR). Laat jouw stem horen en help ons bij het vormgeven van de toekomst van zorgtechnologie!

 

Organisator

VIVEL

Wanneer?

11 juni 2024

Waar?

Marie-Elisabeth Belpairegebouw, Lokaal: 03.N.03 Simon Bolivarlaan 17 1000 Brussel België

Inschrijven?

Je kan zowel fysiek als online deelnemen

Gerelateerde Opleidingen