Laatst aangepast op 2/02/2023

Algemeen

Om te voorkomen dat personen niet opdagen of laattijdig annuleren voor een opleiding of event, hanteren we annuleringsvoorwaarden. Bij een opleiding of event waar de voorwaarden van toepassing zijn, wordt dit vermeld op de eventpagina. Bij de inschrijving moet de deelnemer actief aanvinken dat men akkoord is met onderstaande annuleringsvoorwaarden. 

Uitschrijving

Uitschrijven voor een opleiding of even op locatie, of blended opleiding kan bij een: 

  • meerdaagse opleiding: tot 10 werkdagen voor de start van de opleiding (excl. de dag van de opleiding).
  • opleiding van één dag of minder: tot 5 werkdagen voor de start van de opleiding (excl. de dag van de opleiding).

Uitschrijven kan alleen schriftelijk door te e-mailen naar info@vivel.be met als onderwerp ‘Uitschrijven titel opleiding’.  

Laattijdige uitschrijving of afwezigheid 

Annuleer je laattijdig of ben je afwezig tijdens de opleiding of het event, dan betaal je volgende vergoeding bij een: 

  • Gratis opleiding: 20 euro (excl. BTW) per gemiste opleidingsdag.

Bijvoorbeeld bij een opleiding van 5 dagen, bedraagt de annuleringsvergoeding dus 100 euro (excl. BTW). Schreef je in voor een opleiding van 5 dagen en ben je 3 dagen afwezig, dan bedraagt de annuleringsvergoeding 60 euro (excl. BTW). 

  • Betalende opleiding: de volledige deelnameprijs.

 

Vervanging

Als het type van de opleiding dat toelaat, kan je een vervanger sturen die voldoet aan de eventuele deelnemingsvoorwaarden van de opleiding. Meld de vervanging uiterlijk de dag voor de start van de opleiding (vóór 17u) per e-mail via info@vivel.be. Gebruik als onderwerp ‘Vervanger titel opleiding’ en plaats de vervanger in kopie van de mail. De vervanging is pas definitief na schriftelijke bevestiging van VIVEL. 

Ziekt of overmacht

Bovenstaande voorwaarden zijn niet van toepassing in geval van ziekte of overmacht. Is er overmacht of ben je ziek, meld dit dan schriftelijk en zo snel mogelijk via info@vivel.be. VIVEL heeft eindzeggenschap om te bepalen of een situatie als overmacht kan worden beschouwd.