Skip to content

Symposium doelgerichte zorg

Symposium doelgerichte zorg

17/11/2022

Organisatie: VIVEL, de Koning Boudewijnstichting, De Academie Voor De Eerste Lijn, Be.Hive en Where primary care matters (Fonds Daniel De Coninck)

  • donderdag, 17 november 2022 om 09u30
  • Flagey, Heilig Kruisplein - 1050 Elsene
  • Fysiek
  • gratis

Op donderdag 17 november organiseren VIVEL, de Koning Boudewijnstichting (www.kbs-frb.be/), De Academie Voor De Eerste Lijn (Academie Voor De Eerste Lijn), Be.Hive  (www.be-hive.be/) en Where primary care matters (www.fondsdanieldeconinck.be/) slaan dan de handen in elkaar voor een symposium doelgerichte zorg.

Deze dag zal gevuld zijn met zowel een plenair gedeelte als workshops. In de voormiddag starten we met keynotes en een panelgesprek. In de namiddag organiseren we verschillende workshops, gaande van een ‘eerste kennismaking met doelgerichte zorg’ tot en met ‘concrete praktijken’.

De focus op implementatie staat centraal in het programma. Vragen als ‘Hoe praat je over levensdoelen? Hoe krijg je meer gelijkwaardigheid in de relatie persoon-professional? Hoe maak je ruimte om naast professionele kennis ook ervaringskennis te benutten?’ en veel meer, komen tijdens dit symposium aan bod. Tenslotte zullen ook theoretische kaders en handvaten voor implementatie worden gedeeld.

> Schrijf je nu in!

Programma:

  • Voormiddag: keynotes en panelgesprek
  • Namiddag: verschillende workshops

Een gedetailleerd programma zal later worden meegedeeld.

Voor wie?

Alle medewerkers en bestuursleden zorgraden, zorg-en welzijnsprofessionals, medewerkers van organisaties als ziekenfondsen, … en burgers

Download hier de affiche.

 

Contact

Wens je meer informatie over opleidingen?