Vlaams Lerend Netwerk Zorgraden uitgesteld

Wat staat er dan wel nog gepland op de VIVEL agenda?

Omwille van de ontwikkelingen rond het Coranavirus gaat de Health and Care beurs en ons bijhorend Vlaams Lerend Netwerk Zorgraden op 23 april 2020 niet door. Dit wordt verplaatst naar een latere datum. VIVEL blijft echter niet bij de pakken zitten en heeft ervoor gekozen een nieuw moment in te plannen.

Elke zorgraad moet tegen 15 oktober 2020 een actieplan maken.  De lectuur van de beleidsplannen leert ons dat heel wat zorgraden hierbij aandacht willen hebben voor het betrekken van de persoon met een zorg- en ondersteuningsvraag bij de werking van de zorgraad.  Op donderdag 18 juni en dinsdag 23 juni 2020 zullen we jullie persoonlijk op weg helpen met beide aspecten.  Het wordt een boeiende dag waarbij we garanderen dat je met een concreet resultaat terugkeert naar de zorgraad.  We gaan hierbij voluit voor een innovatief leer- en deeltraject, inclusief een kleine voorbereiding vooraf.

Wil je aan de slag met je actieplan en maak je hiervoor graag gebruik van wat professionele begeleiding? Noteer dan zeker donderdag 18 juni of dinsdag 23 juni in je agenda. Drie van elke zorgraad, die werken rond het actieplan in hun zorgraad, zijn welkom op één van deze dagen. In de loop van april mogen jullie meer informatie en duiding verwachten.