Skip to content

Lerend Netwerk Zorgraden op 23 juni 2020 – Alternatief programma

Lerend Netwerk Zorgraden op 23 juni 2020 – Alternatief programma

23 Jun
  • Datum23 June 2020
  • AdresNog te bepalen
  • Prijs:

Omwille van de ontwikkelingen rond het Coronavirus gaat het lerend netwerk van 18 juni 2020 niet door. Er wordt een alternatief, digitaal programma voorzien op gewijzigde data. Hier kan je alle informatie terugvinden.

Elke zorgraad moet tegen 15 oktober 2020 een actieplan maken.  De lectuur van de beleidsplannen leert ons dat heel wat zorgraden hierbij aandacht willen hebben voor het betrekken van de persoon met een zorg- en ondersteuningsvraag bij de werking van de zorgraad.  Op donderdag 18 juni en dinsdag 23 juni 2020 zullen we jullie persoonlijk op weg helpen met beide aspecten.  Het wordt een boeiende dag waarbij we garanderen dat je met een concreet resultaat terugkeert naar de zorgraad.  We gaan hierbij voluit voor een innovatief leer- en deeltraject, inclusief een kleine voorbereiding vooraf.

Wil je aan de slag met je actieplan en maak je hiervoor graag gebruik van wat professionele begeleiding? Noteer dan zeker donderdag 18 juni of dinsdag 23 juni in je agenda. Drie van elke zorgraad, die werken rond het actieplan in hun zorgraad, zijn welkom op één van deze dagen. In de loop van april mogen jullie meer informatie en duiding verwachten.

Inschrijven is momenteel nog niet mogelijk