Skip to content

Lerend Netwerk Zorgraden op 23 juni 2020 – Actieplan en PZON

Lerend Netwerk Zorgraden op 23 juni 2020 – Actieplan en PZON

23 Jun
  • Datum23 June 2020
  • AdresNog te bepalen
  • Prijs:

Omwille van de ontwikkelingen rond het Coronavirus gaat het Lerend Netwerk van de zorgraden, gekoppeld aan de Health and Care beurs van 23/04/2020 niet door. Deze beurs wordt uitgesteld naar een latere datum. VIVEL voorziet daarom twee nieuwe data, met een gewijzigde inhoud. Beide dagen zijn identiek aan elkaar.

Elke zorgraad moet tegen 15 oktober 2020 een actieplan maken.  De lectuur van de beleidsplannen leert ons dat heel wat zorgraden hierbij aandacht willen hebben voor het betrekken van de persoon met een zorg- en ondersteuningsvraag bij de werking van de zorgraad.  Op donderdag 18 juni en dinsdag 23 juni 2020 zullen we jullie persoonlijk op weg helpen met beide aspecten.  Het wordt een boeiende dag waarbij we garanderen dat je met een concreet resultaat terugkeert naar de zorgraad.  We gaan hierbij voluit voor een innovatief leer- en deeltraject, inclusief een kleine voorbereiding vooraf.

Wil je aan de slag met je actieplan en maak je hiervoor graag gebruik van wat professionele begeleiding? Noteer dan zeker donderdag 18 juni of dinsdag 23 juni in je agenda. Drie van elke zorgraad, die werken rond het actieplan in hun zorgraad, zijn welkom op één van deze dagen. In de loop van april mogen jullie meer informatie en duiding verwachten.

Inschrijven is momenteel nog niet mogelijk